marion&marleen.reismee.nl

wang familie en Shuanglinklooster

Donderdag 10 mei 2012

Vanmorgen weer lekker ontbeten en om 9 uur vertrokken naar de Wang dynastie. Dit was een gigantisch complex waar Marianne wederom 60+ korting kreeg wat betekent voor de helft van het geld naar binnen op vertoon van je paspoort. Het bestond uit twee gigantische complexen gescheiden door een brug. Bij het achterste complex kon je over de muur lopen en grotwoningen zien . Wij dus meteen naar de muur omdat wij geen zin hadden om dit grote gebouw van top tot teen uit te kammen.

Geluncht met een beetje fruit en een pittig worstje. Toen verder gereden naar het Shuanglinklooster. Dit is een oud boeddistisch complex wat niet meer in gebruik is. Dit was redelijk compact en na een half uurtje reden wij door naar het hotel waar we nu aan het wachten zijn tot het eind van de dag wil worden want om 20 uur gaan we wederom 10 uur in een trein en het schijnt van de drie treinen die we gaan hebben de meest dramatische te zijn. We zien het wel.

Net even gedoucht om een beetje fris te beginnen aan de treinreis.

Carolien

Zo zie je maar Marianne! Elk nadeel heb z'n voordeel.

phil van Breemen

Marianne,vergeleken bij chinese vrouwkes van jouw leeftijd ben jij nog een tiener.
't Is maar hoe je het bekijkt.

anique

hoi genieters,

dit zit er allemaal wel erg gaaf uit!!
bizar zo'n andere cultuur, maar dat gaat jullie prima af!
zelf op die leeftijd hè!!
jullie geniet en ik kijk en smul van die mooie foto´s!
lieve gr an

Edith

He dames, jullie verhalen zijn weer erg leuk om te lezen, het is net of we er zelf bij zijn.
Ik had Marianne een sms gestuurd, we hebben helaas geen goed nieuws over de uitslag bij ons ma, nu volgt nog verder onderzoek en de week na Pinksteren volgt de definitieve uitslag en plan van aanpak
Jullie verder lekker genieten van je reis en wij blijven jullie volgen

Kus Edith en de mannen

Mo

Ben benieuwd hoe deze treinreis is verlopen.
Wel veel te zien en te ontdekken, gaaf hoor.

Groetjes
Mo & Co