hongkong en terug naar nederland
Zaterdag 27 mei 2012
Vanmorgen lekker rustig opgestaan en bij de bakker wat broodjes gehaald, jus en yoghurt. Toen lekker op bed ontbeten. Alles ingepakt en ingeleverd bij de conciërge. Het is hier zo'n luxueuze tent dat er 3 man aan te pas moet komen om 2 rugzakken in een bagage-opslag te leggen. Daarna naar het centrum gegaan. Daar wat rondgekeken in de electronicabuurt( een snoepwinkel voor fotografieliefhebbers!!!!) Alle prijzen zijn vergelijkbaar met Nederland. Maar smullen is het. En naar de ladiesmarket geweest. Allemaal kraampjes met kleding. Daar niet gewinkeld maar wel allebei bij een esprit outlet iets leuks gekocht.
Het regent pijpenstelen hier eigenlijk al de hele ochtend en dat maakt buiten zijn niet echt aantrekkelijk. Een taxi terug naar het hotel genomen waar we nu wat rondhangen in de lobby. Eten is hier verboden; dat heb je met luxe tenten daar kan niks!!
Heel fijn dat we gisteren zo'n mooie dag hadden want vandaag is er niets te zien wanneer je victoriapeak op zou gaan. We hebben dus geluk gehad.
We kunnen terugkijken op een heerlijke vakantie waar we erg van genoten hebben. Reizen met een groep is erg meegevallen. Iedereen kreeg toch wel de vrijheid om zijn eigen dingen te doen en eigen keuzes te maken dus zat het ons ook niet in de weg.
Nu is het aftellen begonnen en over 4 uur worden we opgehaald om naar de luchthaven te gaan. Om 23 uur ( 17 uur in Nederland) vliegen we van Hongkong naar Amsterdam duurt ongeveer 12 uur en dan landen we 5 uur morgenochtend Nederlandse tijd. Dat zal een lange zit worden maar dat hoort bij verre reizen dan moet je er ook iets voor over hebben qua geduld.
Inmiddels zijn we op de luchthaven en over 2 uur mogen we instappen, het aftellen is begonnen......
En dan terug naar ons Geenemien die hopelijk ons ook wel een beetje gemist heeft.
Ha meiden,
Goeie terugreis, enne het was superleuk om jullie verhalen te lezen. Soms leek het net of we ook een beetje in China waren.
tot snel
Goede reis en wel thuis!