Naar kumning
Zaterdag 19 mei 2012
Vanmorgen om 8 uur het hotel verlaten voor een bustocht van 5 uur. Het was weer een lange zit en de toiletbezoekjes onderweg waren weer een nr 1 qua viezigheid onbeschrijfelijk gewoon. Het otel in Kumning ligt midden in het drukke centrum en in eerste instantie werden we knettergek van het gekrioel van mensen om ons heen die alleen maar lijken te dringen en duwen. Nu 3 uur later zijn we ook weer ingeburgerd en doen we gewoon lekker mee. Het ztadspark bezocht waar het op zaterdag lekker druk is. Veel mensen die met muziek, dans en bewegen bezig zijn en het is een genot om naar te kijken. We fijn nu we het dorpse gewend zijn dat dit verblijf maar 1 nachtje is zodat we niet in die rush van drukte moeten blijven lopen want ik wordt er heel erg gejaagd en soms geirriteerd van.
Vanavond lekker eten met de hele groep en morgen weer vroeg vertrekken voor een megadag.
Eerst uitchecken om 9 uur en dan op excursie naar het stenen woud. Daarna naar het treinstation waar we om 19 uur de trein nemen en waar we in moeten zitten/hangen tot maandagmiddag 14 uur. Hoe dood kan je gaan denk ik als ik er aan denk. Ik weet hoe de plees er om 7 uur smorgens al uit zien tel daar nog eens een uur of 7 bij!!!!!!!!!!!!!
We wachten af maar supervermoeiend zal het zeker zijnReacties
Als je moet dan kun je het moeilijk 7 uur of langer nog ophouden.
Dat wordt toch hangen boven de wc.
Heel veel succes in de lange treintocht.
Succes voor de reis. Dat wordt effe tandenbijten denk ik.
Hopelijk komt er iets moois voor